A VERSENYPÁLYÁN SZÜLETETT. AZ UTAKRA TERVEZVE.

Az INFINITI és a Renault F1™ csapata az F1™-ben alkalmazott technológiák kínálta lehetőségek kihasználására törekszik.

PARTNERSÉG A TELJESÍTMÉNYBEN

A kupék formája és a versenyautók szívverése: a Project Black S az INFINITI és a Renault F1™ csapata közötti egyre szorosabb együttműködés eredménye, aminek célja az innovatív technológiák fejlesztése az elektromos közlekedés dominálta jövő érdekében.

"A Project Black S prototípusa az INFINITI és a Renault F1™ csapat közös vállalkozásának eredménye. Ez az új ötleteket és technológiákat felvonultató kísérleti környezet bemutatja, hogy partneri kapcsolataink miként válthatják valóra ambiciózus elképzeléseinket."

Roland Krueger, Elnök, INFINITI


AZ ELEKTROMOSSÁG EREJE

A nagyobb erőhöz nagyobb teljesítmény társul. A Project Black S az INFINITI elkötelezettségét szimbolizálja a nagy teljesítményű elektromos erőátviteli technológiák fejlesztése iránt.

MEGNÖVELT ERŐ. AZONNALI GYORSULÁS.

A kettős hibrid Energia-Megújító Rendszer segítségével azonnali elektromos nyomaték és egyenletes gyorsulás keletkezik a turbó-feltöltős V6-os belsőégésű motorban, ami a kinetikus és a hőenergiát egyaránt hasznosítja.

INTELLIGENS ENERGIA-GAZDÁLKODÁS

A Project Black S nagyobb erőt és még jobb gyorsulást biztosít, mint valaha, ami forradalmasíthatja a jövő közúti autóinak teljesítményét.

AZONNALI ERŐ A MEGÁLLÁSHOZ

Az érzékelőrendszerrel és szénszálas kerámiatárcsákkal ellátott fékrendszer nagyobb és pontosabb irányítást biztosít nagy sebességnél, ami elengedhetetlen a biztonságos és folyamatos fékhatáshoz.


"Bár még csak prototípus, ez a világon egyedül álló kettős hibrid rendszer a hő- és kinetikus energiát egyaránt hasznosítja a fékezéshez és a gyorsításhoz. Az energia intelligens hasznosítása és újrahasznosítása révén a Project Black S erőátviteli technológiájának hibrid teljesítményét okos, fenntartható és maximálisan kielégítő módon lehet alkalmazni."

Francois Bancon, az INFINITI motorsportért és elektromos járművekért felelős részlegének alelnöke


A TELJESÍTMÉNY FORMÁLTA

A Project Black S az INFINITI DNA végső megtestesülése, amely egyensúlyt teremt az INFINITI Q60 művészi vonalai és a hangsúlyosan sportos design között – kívül és belül egyaránt.

APRÓ FEJLESZTÉSEK, NAGYOBB ERŐ

A könnyű és aerodinamikus Project Black S modellje kidolgozott szénszálas vázat és kétüléses, motorsportot idéző belsőt kapott a még hangsúlyosabb vezetési élmény érdekében.

MEGŐRZI A HIDEGVÉRÉT

A magas hőmérsékletet elérő elemek hűtésében légbeömlők, lamellák és a precíz aerodinamikus kialakítás segítenek, melyek a légáramlást a leginkább szükséges helyekre irányítják.

TAPAD AZ ÚTRA

A nagyobb leszorítóerőt és légáramlás-hatékonyságot biztosító hátsó szárnyat a Renault F1™ csapatának versenyautója ihlette.


A PROJECT BLACK S JÖVŐJE

A Project Black S fejlesztése tovább halad a 2017. évi genfi dizájntanulmány alapján, az INFINITI és a Renault F1™ csapata pedig folytatja az utat az elektromos teljesítmény növelése érdekében.

A JÖVŐT FORMÁLJUK

Tekintse meg, hogyan dolgozunk együtt a Renault F1™ csapatával a nagy teljesítményű hibrid-technológia fejlesztésén.

CSAK AZ ÉLMÉNY SZÁMÍT

Amikor a volán mögött helyet foglal, késztetést kell éreznie, hogy túlmenjen a határokon. A Dinamikus Digitális Felfüggesztés1 kiszűri az út nem kívánatos rezgéseit, így a vezetési élménye egyszerre lesz sima és felvillanyozó.