A Gablini Kft. 1988 óta foglalkozik a gépjármű kereskedelemmel, így jelentős tapasztalattal rendelkezünk a szerviz és az alkatrészellátás területén is. 2009-ben kezdtük meg az Infiniti forgalmazását és szervizelését hazánkban, az eltelt években pedig bizonyítottuk ügyfeleink számára, hogy több a évtizedes tapasztaltunk garancia a gyors, pontos és szakszerű munkavégzésre.

Márkaszervizünk a legmodernebb technikával vannak felszerelve és rendelkezünk Infiniti gépkocsijának javításához szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel. Szerelőink mind minősített Infiniti szerelők, folyamatosan vesznek részt a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. Képzett szerelőink szakértő szemekkel nézik át gépkocsiját, és a szükséges javításokról még a munka megkezdése előtt árajánlatot készítenek Önnek.

Szerviz bejelentkezés

Köszönjük érdeklődését szervizünk iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Elérhetőségei megadásával hozzájárul, hogy az INFINITI a tesztvezetéssel kapcsolatban keresse Önt, és a jövőben értesítse az INFINITI vel kapcsolatos hírekről.
Az egyes módok bejelölésével Ön hozzájárul, hogy az INFINITI a megadott módon vegye fel Önnel a kapcsolatot.

* Kötelezően kitöltendő mező