Hiszünk benne, hogy a látszólag ellentétes elemek harmonikus kettősségben olvadhatnak össze. Az erőteljes elegancia is ezt a filozófiát tükrözi. Az ihlet származhat a képzőművészetből vagy a költészetből, a kivitelezés viszont mindig erőteljes és célzatos.


"KÉZZEL DOLGOZUNK, DE FEJLETT TECHNOLÓGIÁVAL; MERÉSZEK VAGYUNK, MÉGIS ÁRNYALT A STÍLUSUNK. AZ AUTÓRÓL ALKOTOTT ELKÉPZELÉSÜNK ROMANTIKUS, MÉGIS ERŐTELJES. ÍGY KÉSZÍTÜNK OLYAN TÁRGYAKAT, MELYEK ERŐSEK ÉS VONZÓAK."

Alfonso Albaisa, az INFINITI tervezésért felelős igazgatója


TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

A belsejében feszülő erőt tükrözi karosszériájának vonalvezetése: így minden INFINITI kifejezi, mit gondolunk. A stílusról. A teljesítményről. A tökéletesen harmonikus autó megtervezéséről. A sziluett és az alváz. Az alváz és a kerekek. A kerekek, az út és az úton Önre váró lenyűgöző teljesítmény.

EMBERI MŰVÉSZET FELSŐFOKON

Minden designcsomagot gondosan állítottunk össze, úgy, hogy meleg, barátságos légkört teremtsenek. A művész virtuozitása mutatkozik meg minden tökéletességre csiszolt, tetszetős formában, inspiráló részletben és pazar anyagban.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN STÍLUSJEGYEK

Első látásra az emlékezetünkbe vésődik. Az INFINITI formaterve minden szempontból kivételes. Az emberi szemre emlékeztető első fényszóróktól a kettős ívű hűtőrácson át a holdsarló alakú oszlopig és az autó sziluettjéig, minden porcikájában hamisítatlanul INFINITI.

A LEGAPRÓBB RÉSZLETIG TERJEDŐ MESTERMUNKA

Művészi munkák nem csupán a járművek gondos megtervezéséből áll. A koncepció megvalósításához leginkább megfelelő anyagok kiválasztásától ezek aprólékos gonddal való összeállításáig a formatervezési munka minden egyes fázisát gondosan, nagy hozzáértéssel végezzük.

A RITVO DESIGN & ELEGANCIA DÍJ NYERTESE

A Q50 2015-ben elnyerte a legjobb autó formatervet kitüntető Ritvo Design & Elegancia díjat. A Q50 2013-as bemutatkozása óta számos stílus, teljesítmény és vezető technológiai díjat nyert el.


KARAKTERES RÉSZLETEK

TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ VONALVEZETÉS

Minden INFINITI karosszéria magabiztosságot sugároz, így vonzza a tekinteteket. A kettős ívű motorháztetőtől a megemelt sárvédőig mély, könnyeden hullámzó vonalvezetés jellemzi őket.

KIVÉTELESEN MŰVÉSZI KIALAKÍTÁS

Az INFINITI belterének minden porcikája, anyaga, öltése valódi mesteri hozzáértésről tanúskodik.

MAGASABBRÓL TEKINTENI A VILÁGRA

A crossover és SUV ülésbeállításainkkal elég magasan ül, hogy kitűnjön a tömegből. A nagy hasmagasságnak köszönhetően vezetés közben mindig jól kilát.

STABILAN A FÖLDÖN

Az elöl és hátul csaknem zéró felhajtóerőt produkáló aerodinamikát nagy teljesítményhez tervezték. Élje át a gyors vezetés vérpezsdítő élményét úgy, hogy tudja, az autó stabilan a földön marad.