AZ INFINITI A 2018-AS PEKINGI AUTÓSZALONON

BEMUTATKOZIK AZ ELEKTROMOSJÁRMŰ-PLATFORM

A 2018-as Pekingi autószalonon bemutattuk az elektronizált jövő irányába tett első lépésünket: a lélegzetelállító Q Inspiration tanulmányautón alapuló vadonatúj elektromos jármű platformunkat.


AZ INNOVÁCIÓ ÚJ FEJEZETE

Az első, az új elektronizált platform alapján gyártott autó egy Q Inspiration ihlette e-Power hibrid luxusszedán lesz. Kínában gyártják majd, amely világelső az elektromos autók terén, világszerte pedig 2025-re lesz kapható.


PÁR SZÓ AZ INFINITI ÜTEMTERVÉRŐL

"Az INFINITI új elektromosjármű-platformot fejleszt ki, amelyet a Q Inspiration tanulmányautó ihletett, és amely az autonómia és az elektromosítás korának új formanyelvét tükrözi. Már eleve Kínára gondoltunk, mikor megterveztük a Q Inspirationt, mely sportos, teljesítményorientált elektromos koncepción alapul, utastere pedig lényegesen tágasabb."

Roland Krueger, elnök-vezérigazgató, INFINITI Motor Company, Ltd


A FORMATERVEZÉS ÚJ HAJNALA

A Q Inspiration tanulmányautó az INFINITI formanyelv evolúciójának következő lépését testesíti meg. Az autonómia és a korszerű hajtásláncok korára tervezett autó magabiztos és áramvonalas, vonalvezetése tiszta, sziluettje hosszított, utastere pedig nagyobb és letisztultabb. Ez az elegáns elektromosítás.

ÍGY KEZDŐDÖTT

Ez az e-Power hibrid a járműveink teljes elektromosításához vezető út első állomása. 2021-re minden újonnan bevezetett autónk elektromos vagy e-Power hajtású lesz. És előrejelzésünk szerint 2025-re értékesített járműveink több mint fele elektromos lesz.