Infiniti QX60

Infiniti QX60
Ajánlatkérés / Tesztvezetés

FELJEBB LÉPNE? CSAK ÜLJÖN BE.

A QX60 luxus crossover modellként a legfinomabb anyagok, a legmagasabb szintű kényelem, a legjobb ergonómia és az igazán átgondolt belső kialakítás egyesítésével nem csupán gyönyörű és tágas, de rendkívül praktikus is.

A QX60 LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZÉS GYALOGOS-FELISMERÉSSEL

Az INFINITI gyalogos-felismeréssel is rendelkező Forward Emergency Braking rendszere nem csak kiszámítja az autója és az Ön előtt haladó közötti távolságot, felismerve a járművek sebességét, de még a sávja felé közeledő gyalogos mozgását is észleli, elősegítve a frontális ütközés lehetőségének időben történő felismerését. A rendszer először hallható és látható figyelmeztetést ad ki. Ha nem fékeznek időben, a rendszer először részben, majd szükség esetén akár teljesen is megteszi azt.

Tovább a biztonsághoz

HÁROM ÜLÉSSOR

A QX60 tágas belső tere verhetetlen sokoldalúsággal alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Tovább a formavilághoz

BACKUP COLLISION INTERVENTION

Az INFINITI világelső technológiája, a Backup Collision Intervention tolatássegítő rendszer újabb nagy előrelépés a biztonság fokozása tekintetében.

Tovább a biztonsághoz

OPCIONÁLIS AROUND VIEW® KAMERARENDSZER MOZGÁSÉRZÉKELÉSSEL

Új perspektívát kínálva az Önt körülvevő világról, INFINITI modellje megkönnyíti a manőverezést a legszűkebb helyeken is, köszönhetően az opcionális Around View® 360 fokos kamerarendszernek, amely mozgásérzékelésre is képes.

Tovább a biztonsághoz
Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.