Infiniti QX50

Infiniti QX50
Ajánlatkérés / Tesztvezetés

LÉPJEN MAGASABB SZINTRE A 2020-AS INFINITI QX50-NEL

A 2020-as INFINITI QX50 megalkotásakor egyetlen dolog járt a tervezők fejében: Ön. Minden centiméter, minden megoldás és minden innováció úgy készült, hogy inspirálja és felemelje Önt, hogy kihasználhassa a magában rejlő potenciált. Az INFINITI világelső változtatható kompressziójú turbómotorjától kezdve a ProPILOT Assist technológián át a vezetőközpontú kialakításig minden azért dolgozik, hogy Ön legyen a QX50 univerzumának közepében.

VÁLTOZTATHATÓ KOMPRESSZIÓJÚ TURBÓMOTORJA

Képzelje el, hogy igény szerint csúcsteljesítmény és környezetbarát hatékonyság is rendelkezésére áll, együtt munkálkodva azon, hogy szárnyakat adjanak képzeletének, minden álmát megvalósítva. Az INFINITI QX50 úttörő, világelső VC-Turbo motorja ezt a víziót valósítja meg a világ legelső sorozatgyártásban elérhető változtatható kompressziójú motorjaként.

KIFINOMULT TELJESÍTMÉNY

Az erő és a hatékonyság közötti hagyományos kompromisszum véget ér az INFINITI QX50 esetében. A modern mérnöki tudáson is túlmutatva vérbeli prémium teljesítményt nyújt, határok nélkül.

EXKLUZÍV INNOVÁCIÓ

Több mint 20 év kutatás és innováció eredményeképp az INFINITI világelső VC-Turbo erőforrása a valaha készült egyik legfejlettebb és legsokoldalúbb motorkoncepció.

FORRADALMI KIALAKÍTÁS

A VC-Turbo motor fizikailag képes 8:1 (teljesítmény) és 14:1 (hatékonyság) között bármilyen kompressziós arányt kialakítani, amivel a 272 lóerős kétliteres egység tökéletesen alkalmazkodik igény szerint az aktuális vezetési helyzethez.


"... A motor, amely annyi erőt szorít ki magából, mint a nagyobb V6-os erőforrások, miközben olyan hatékonyságra képes, mint némelyik hibrid"

- BRYAN LOGAN, BUSINESS INSIDER


A MEGJELENÉSBEN REJLŐ ERŐ

Domborodó vonalak határolják a letisztult felületet, olyan karosszériát alkotva, amely erőteljes, mégis stílusos. Széles kiállásával és sportosan előretolt utasterével a QX50 ígéretes arányai erősítik a modell izgalmas vizuális karakterét.

Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.