Infiniti QX30

Infiniti QX30
Ajánlatkérés / Tesztvezetés

PRÉMIUM AKTÍV CROSSOVER

Vágjon merész új kalandokba az INFINITI QX30-cal. A nagy teljesítményű négykerék-meghajtásnak, a markáns formatervnek és a prémium utastérnek köszönhetően ugyanolyan élvezetes lesz maga az utazás, mint az úti cél. Most Ön következik, szabaduljon ki a városból olyan támogatással és szervizzel, amilyet elvár.

LÉPJE ÁT A VÁROS HATÁRÁT

Hajtson nyugodtan az aszfaltról murvára, hiszen a QX30 intelligens összkerékmeghajtása automatikusan alkalmazkodik az útviszonyokhoz az optimális tapadás érdekében.
Lépjen tovább a teljesítményhez

ELSŐ BENYOMÁSOK

Nézze akár szemből, akár oldalról, a QX30 merész vonalvezetése, markáns kiállása miatt nem fogja tudni megállni, hogy még egyszer oda ne pillantson.
Lépjen tovább a formavilághoz

ÉRZÉKELJE JOBBAN A KÖRNYEZETÉT

A többféle vezetéstámogató- és kameratechnológiával kapható QX30-ban új perspektívából ismerheti meg környezetét.
Lépjen tovább a biztonsághoz

ÖSSZEKAPCSOLVA

Az INFINITI InTouch™-csal meghallgathatja a lejátszási listáit, ismeretlen helyeken navigálhat vagy kommunikálhat a barátaival.
Lépjen tovább a csatlakoztathatósághoz
Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.