Infiniti Q50

Infiniti Q50
Ajánlatkérés / Tesztvezetés

PRÉMIUM SZEDÁN

Az INFINITI Q50 olyan teljesítményt nyújt, amilyenre minden vezető vágyik. Hibrid motorja ötvözi a csendes erőt az intelligens összkerékmeghajtással, hogy a vezetés sima, kifinomult és fényűző lehessen. Most Ön következik, élje meg a nagy teljesítményt olyan támogatással és szervizzel, amilyet elvár.

MERJEN TÖBB LENNI

A Q50-et úgy építettük meg, hogy inspirációt nyújtson, lenyűgözzön, és megváltoztassa mindannyiunk elképzelését arról, mi lehetséges. Válasszon többféle motorunk közül, például a vérpezsdítő teljesítményt nyújtó 3,5 literes V6-os motort INFINITI Direct Response Hybrid® technológiával¹. Az akár 364 lóerős teljesítményre is képes motorban minden megvan ahhoz, hogy életre szóló vezetési élményt nyújtson. Minden egyes alkalommal.
Lépjen tovább a teljesítményhez

VEZESSEN MAGABIZTOSAN

Egy jármű ne csak védjen, legyen proaktív is. Az INFINITI a közlekedési helyzetet és a környezetet érzékelő vezetéstámogató technológiáival¹ Ön tökéletesen ura lehet a helyzetnek az utakon. E technológiák segítségével még inkább tisztában lehet a helyzettel, így jobban élvezheti a vezetést.
Lépjen tovább a biztonsághoz

KIVÁLÓSÁGRA TERVEZVE

Az Ön részletek iránti igényessége nyújtott inspirációt ahhoz, hogy valami szépet alkossunk. A sportos első lökhárító és a gazdag textúrájú, kettős ívű hűtőrács sportos, kifinomult külsőt kölcsönöz a Q50-nek. Lépjen be, és gyönyörködjön a teljesítmény ihlette emberi művészet alkotásaiban.
Lépjen tovább a formavilághoz

ZÖKKENŐMENTES KAPCSOLAT

A Q50-ben a technológiát kézközelbe hozzuk. Így végigpörögheti az egész napot, miközben azonnali hozzáféréssel rendelkezik a digitális világhoz. Többféleképpen gondoskodunk róla, hogy Ön folyamatosan online lehessen, és kezében tarthassa az irányítást.
Lépjen tovább a csatlakoztathatósághoz
Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.