Infiniti Q30

Infiniti Q30

Q30 ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY

A város él és lélegzik. Alkalmazkodjon a folytonosan változó környezetéhez a finomra hangolt kezelhetőséggel, mely egyszerre agilis és sima.

ALVÁZ

INTELLIGENS TÁVOLSÁG- ÉS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Állítsa be a sebességet és a biztonságos követési távolságot, aztán csak hagyja, hogy az intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC – Intelligent Cruise Control) megtartsa, sőt automatikusan szabályozza a sebességet a közúti forgalomnak megfelelően.

SPORT FELFÜGGESZTÉS

Ha a sportfelfüggesztést választja, alacsonyabb alváz mellett jobb úttartást kap. A jobb fékhatás érdekében ezek a modellek nagyobb méretű és elöl szellőztetett féktárcsákkal rendelkeznek, miközben a kanyarokban is jobban reagálnak.

SPORTOS ÉS KÉNYELMES

A Q30 sportos és kényelmes lengéscsillapítói jól megtartják az autót a kanyarokban, ugyanakkor csökkentik a rázkódást az egyenetlen utakon. Tökéletesen egyensúlyba hozzák a sportos irányíthatóságot és a kényelmes utazást.


MOTOR

LEHENGERLŐ GYORSULÁSI ÉLMÉNY

A motorok hangolásánál fontos szempont, hogy a nyomatékot széles fordulatszám-tartományban adják le, így a gyorsító erőt a sebesség növekedésével egyre nagyobbnak érezzük – és biztosan számíthatunk arra, hogy a Q30 szükség esetére komoly erőtartalékkal rendelkezik.
Jelentkezzen tesztvezetésre

HÉTSEBESSÉGES DUPLAKUPLUNGOS SEBESSÉGVÁLTÓ

A váltási késedelem a múlté a hétsebességes duplakuplungos sebességváltóval. A váltó hatékonyan osztja be a Q30 teljesítményét: intelligensen előre kiválasztja az alacsonyabb vagy magasabb fokozatot, még mielőtt váltani kéne, így a váltás mindössze annyi időbe kerül, míg Ön megnyomja a váltófület.

SEBESSÉGVÁLTÓ FÜL

A hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltós Q30-ban mindig kézre esnek a kormány mögötti váltófülek, így a sebességváltás a másodperc törtrésze alatt történik. Váltson egy gyors ujjmozdulattal fel vagy le, és élvezze a tökéletes, precíz irányíthatóságot.

Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.