Infiniti Q30

Infiniti Q30

A Q30 FORMATERVE ÉS STÍLUSVILÁGA

A város az Ön színpada. A Q30 Önt állítja reflektorfénybe – drámai vonalvezetésével, amely legalább annyira kifejező, mint Ön.

KÜLSŐ

ELŐREMUTATÓ DESIGN

A Q30 emelt hasmagasságának, sportosan széles kerékíveinek és a provokatívan alacsonyan futó tetővonalának köszönhetően Ön sehol sem maradhat észrevétlen. A meghökkentő arányok célja egy semmi másra nem hasonlító autó megalkotása — ugyanakkor mind praktikus célt is szolgál.
Jelentkezzen tesztvezetésre

LED FÉNYSZÓRÓK

A szemből és oldalról is felismerhető, emberi szem alakja által ihletett LED fényszórók formája minden irányból az ikonikus INFINITI stílust tükrözik.

VÁLASSZA KI KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁIT

A szép formatervezésű könnyűfém keréktárcsák még elegánsabbá és stílusosabbá teszik Q30-át. Válasszon a 17, a 18 és a 19 colos méretek, valamint a hatféle felületkidolgozás közül.

KETTŐS KIPUFOGÓCSŐ

A kettős kipufogó sötét króm csővégei* még merészebb megjelenést kölcsönöznek a Q30-nak —és utalnak a benne szunnyadó hatalmas teljesítményre is.


BELTÉR

MUTASSA MEG EGYEDISÉGÉT

A Q30 belterébe választható speciális színszettek újfajta gondolkodásmódról árulkodnak. Válasszon a prémium megjelenésű és tapintású grafitszürke bőr és a természetes megjelenésű bézsszínű bőr közül, vagy döntsön a Gallery White még inspirálóbb modern színkombinációi mellett.
Jelentkezzen tesztvezetésre

ALKALMAZKODJON A VÁLTOZÁSOKHOZ

Történjék bármi, Önt nem éri felkészületlenül. A Q30 nyílása széles és szögletes, így hihetetlenül könnyű a be- és kipakolás, a 60/40 arányban lehajtható hátsó üléseknek köszönhetően pedig még tágasabb és praktikusabban alakítható a csomagtér.

NAPPABŐR

Kivételesen rugalmas bőrkárpit, amelyet kellemes tapintása és strapabírása miatt választottunk. Páratlan kényelmet nyújt, és az utastér egyéb felületeit is kiemeli. Csak bizonyos modellváltozatokban.

Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.