Infiniti Q30

Infiniti Q30

Q30 CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Maradjon összeköttetésben a világgal: zene, navigáció, szabadkezes telefonálás út közben is.

SZÓRAKOZTATÓ FUNKCIÓK

INFINITI INTOUCH™

INFINITI InTouch™ – érezze, ahogy a világ Önnel mozog. A csak bizonyos modellekhez rendelhető INFINITI InTouch egyetlen, műszerfalra szerelt, 7 colos érintőképernyőn integrálja a navigációt, a biztonságot és a szórakoztatást.

BOSE® AUDIÓRENDSZER 10 HANGSZÓRÓVAL

Tíz hangszórójával a Bose® hangrendszer* lenyűgöző részletgazdagsággal kényezteti a zenekedvelőket. Akár CD-n, akár kompatibilis Bluetooth® eszközön, az USB portok segítségével, vagy a kedvenc digitális rádiócsatornáján hallgatja, kristálytiszta digitális hangzásban lesz része.


CSATLAKOZTATHATÓSÁG

SZEMÉLYRE SZABOTT BESZÁLLÁS

A csak bizonyos modellekhez kapható INFINITI intelligens kulcs érzékeli, ha Ön közeledik. Kinyitja az ajtót vagy a hátsó csomagtérajtót, anélkül, hogy elő kéne vennie a zsebéből. Miután beszállt, a rendszer beállítja az ülést, automatikusan a pozíciójához igazítja a kormánykereket és a külső tükröket – az Ön igényeinek megfelelően.

BLUETOOTH® SZABADKEZES TELEFONRENDSZER ÉS AUDIO STREAMELÉS

Változtassa át Bluetooth®-kompatibilis okostelefonját zenetárrá, és hallgassa a legjobb lejátszási listáit a Q30 hangrendszerén.

HANGFELISMERŐ RENDSZER

A hangfelismerő technológia mellett soha nem kell levennie szemét az útról. Kezelje egyszerű hangparancsokkal telefonját, a navigációs rendszert, valamint a szórakoztató és járműinformációs rendszereket.

NAVIGÁCIÓ

Ne térjen le az útvonaláról. Előzze meg a többieket. A Q30 INFINITI InTouch™ navigációs rendszere ablakot nyit a világra. Igazodjon ki ismeretlen terepen is, fedezze fel a váratlant. Aztán találjon haza.

Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.