Infiniti Q30

Infiniti Q30
Ajánlatkérés / Tesztvezetés

PRÉMIUM AKTÍV KOMPAKT

Az INFINITI Q30-cal Öné a város. Kiemelkedő teljesítmény és kezelhetőség, kifinomultság és egyedi, sportos megjelenés várja. Most Ön következik, érezze otthon magát a városban olyan támogatással és szervizzel, amilyet elvár.

ÁLLÍTSA BE A TEMPÓT

Mozogjon a nagyvárosi élet ütemére.

FEJEZZE KI ÖNMAGÁT

Az emberi szem alakja által ihletett első fényszóróktól az agresszív íveken át a Q30 teljes vonalvezetése a beépített króm kipufogócsővel ellátott összetéveszthetetlen hátsó lökhárító felé mutat.
Lépjen tovább a formavilághoz

TALÁLJA MEG AZ ÖNNEK MEGFELELŐ MOTORTÍPUST

Mindegy, melyik benzin- vagy dízelmotorunkat választja, a Q30 duplakuplungus váltója* így is, úgy is egyetlen szempillantás alatt vált sebességet. Közben pedig speciális sportfelfüggesztése* gondoskodik a jobb kezelhetőségről és az út rázkódásainak kiszűréséről.
Lépjen tovább a teljesítményhez

ÖSSZEKAPCSOLVA

Az INFINITI InTouch™ rendszerrel* használhatja a navigációt, miközben a Bluetooth® csatlakozás és a hangrendszer segítségével tökéletes hangminőségben hallgathatja telefonja lejátszólistáját.
Lépjen tovább a csatlakoztathatósághoz

VEZESSEN KÖNNYEDÉN

Mozogjon otthonosan a nagyvárosi dzsungelben innovatív rendszereinkkel, például az automata parkolássegítő rendszerrel és a panorámamonitorral. Ezek segítségével az olyan veszélyforrásokkal is megbirkózhat, amiket nem is lát.
Lépjen tovább a biztonsághoz
Az Infinitimagyaroszág továbbra is biztosítja a modellek elérhetőségét és a hivatalos gyári támogatás által nyújtotta szakértelmet. Az Infiniti Center Budapest márkakereskedés és szerviz, a legkorszerűbb technológiákkal várja ügyfeleit, több mint 400 négyzetméteren, a Budapest XV Városkapu u.1. szám alatt.