Az elektromos hajtásláncokban rejlő teljesítmény inspirálta Prototype 10 tanulmányautóval a klasszikus speedstereket gondoltuk újra, hogy az a vérpezsdítő teljesítmény és az élvezetes vezetési élmény iránti szenvedélyünket tükrözze.

A LEGMAGASABB SZINTŰ TELJESÍTMÉNY

A Prototype 10 illusztrálja az INFINITI jövőbeli teljesítményére vonatkozó terveinket, mivel dinamikusan ötvözi az autóink elektromosítására való törekvésünket a tökéletesen kielégítő vezetési élményre tett ígéretünkkel.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÚJRATÖLTVE

A korai speedsterek inspirálta Prototype 10 természetesen rendkívüli, vérpezsdítő gyorsulást és a pulzust az egekbe szöktető sebességet produkál, a lehető legokosabb módon.

TEKINTSEN A LÁTHATÁRON TÚLRA

A Prototype 10 jól mutatja, milyen lehetőségek rejlenek jövőbeli hajtáslánc-technológiáinkban, és sok új tisztán elektromos és e-POWER járműhöz ad még inspirációt, melyek kihasználják ennek az ultraalacsony kibocsátású technológiának a teljes potenciálját.

LEHENGERLŐ LEHETŐSÉGEK

A Prototype 10 geometrikus vonalakkal kiemelt karosszériája utalás az elektromos hajtáslánc hirtelen gyorsulására, ami a gázpedál lenyomására azonnal az elérhető nyomaték 100%-át adja le.


"A Prototype 10 tanulmányautó szemlélteti az INFINITI elmozdulását az elektromos hajtásláncok felé. A közeljövőben autóink nagy teljesítményt, még nagyobb hatósugarat, és intelligens energiagazdálkodást nyújtanak majd."

Roland Krüger, elnök, INFINITI


A BELÜL REJLŐ ERŐ KÜLSŐ KIFEJEZŐDÉSE

A Prototype 10 lenyűgöző új formában kiáltja világgá a modern elektromos hajtóművek teljesítményelőnyeit egy praktikusabb speedster konfigurációval. Merész megtestesülése annak, ahogyan az INFINITI járművek talán kinéznek majd a jövőben.

A forma és a funkció összekötése

A Prototype 10 nagy teljesítményét alacsony, speedster elrendezése és magabiztos arányai fejezik ki. Hosszú motorháztetejét és nyitott utasterét a vezetőülés mögötti drámai uszony ellenpontozza.

Haladás és egyensúly

A tanulmányautó formatervét a tiszta, sallangmentes vonalak és az áramvonalas karosszériát kiemelő ultramodern formák jellemzik.

Homogén felületek

A tiszta energia koncepciója fejeződik ki a Prototype 10 sima, vizuális megszakítás nélküli, felfele néző felületein is. Az egyszerű, szögletes részletek erős vizuális kapcsot teremtenek az elektromos meghajtás megszakítás nélküli áramlásával.

A vezetőnek szentelve

Az együléses (monoposto), versenyautók inspirálta utastér a minden jövőbeli INFINTI modell kiemelkedő teljesítménye iránti szándékot szimbolizálja, ahol a figyelem kizárólag a vezető köré összpontosul.


"Elektromos járműveink felépítése fordulópontot jelent formatervező csapatunk számára, egy lehetőséget, hogy más arányokat, más formákat is használjanak. Előtérbe kerülnek a tiszta, hatékony vonalak, melyek kifejezik ezt az új, magabiztos formanyelvet."

Roland Krüger, elnök, INFINITI"A Prototype 10 a kapocs aközött, ahol most tart az INFINTI, és aközött, ahova tartunk. Számunkra az elektromosítás a teljesítményt jelenti: autóink erősek, hatékonyak lesznek, élvezet lesz vezetni őket; a Prototype 10 pedig elektromos jövőnk megtestesülése."

Karim Habib, tervezésért felelős igazgató, INFINITI


AZ ALAPOK MEGTEREMTÉSE

Vágytól hajtva megálmodott tanulmányautóink fittyet hánynak a formavilágról és teljesítményről alkotott hagyományos képnek. Tekintse meg a Prototype 10 előtti tanulmányautóinkat, és a jövőre vonatkozó terveinket.

SZÜNTELENÜL TÖREKSZÜNK A HALADÁSRA

Innovatív szemléletünk azt jelenti, hogy célunk a művészi kivitelezés és a mesteri hozzáértés kombinálása a lehető legmodernebb technológiával, mely a lehető legtisztább formában teszi még élvezetesebbé a vezetési élményt.