1 NYERTES. 1 ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY

ÁLMAI TESZTVEZETÉSE AZ INFINITITŐL

Bárki, aki rajong az autóversenyzésért, tudja jól, hogy a F1™ autók a 320 km/h-t is meghaladó végsebességükkel borzongatóan gyorsak.

De, mint az Álmai tesztvezetése versenyünk nyertese nemrégiben tapasztalhatta, semmi sem készítheti fel az embert arra az észbontó adrenalinfröccsre, ami akkor várja, amikor tényleg beül egy F1™-es autó volánja mögé.

A Renault F1™ szakmai partnereként (akikkel többek között az úttörő energia-visszanyerő rendszert (ERS) is együtt dolgoztuk ki) az INFINITI különösen közeli kapcsolatot ápol az F1™-gyel. Ennek köszönhetően juttathattuk szerencsés nyertesünket, Guy Nelsont ehhez a rendkívüli élményhez.

HOGYAN ALAKULT EZ AZ ESEMÉNYDÚS NAP

AZ ELIGAZÍTÁS

2018. szeptember 3-án Guy-t egy INFINITI Q50-ben vittük el a marseille-i repülőtérről a fényűző Hotel&Spa Du Castelletbe. Itt a Renault F1™ csapata, valamint a legendás Formula Two™-es versenyző, Jack Aitken készítette fel erre az életre szóló vezetési élményre.

A NAGY NAP

A hajnali hatos kelést követően az INFINITI konvoj a híres Paul Ricard versenypálya felé vette útját. Odaérvén Guy tűzbiztos ruhát és sisakot kapott, majd a biztonsági eligazítást követően egy, a technikai részletekre koncentráló virtuális próbakört tettek a pályán.

Az eddigre már láthatóan feszült Guy-t ekkor a fizioterápiás szobába küldték, ahol a koncentrációt elősegítő és a reakciósebességet növelő gyakorlatokat végzett. Egy Formula 4-es autóban tett gyakorlókör után Guy készen állt a nagy pillanatra: három kör egyedül, segítség nélkül a Renault F1™ egyik versenyautójával.

Később a pezsgős fogadáson azt mondta, ez volt az egyik legjobb élménye egész életében.

AZ INFINITI Q50 KÖRÚT

Hogy Guy marseille-i útja még felejthetetlenebb legyen, körutazásra vittük a lélegzetelállító Côte d’Azurön egy díjnyertes INFINITI Q50 Hybriddel, ezzel a kalandra termett autóval.

Az utazás a Michelin csillagos L' Épuisette étterembe ért véget, ahol a tenger gyümölcsei mellett emeltük poharunkat erre az életre szóló élményre.

Galéria