A FELFEDEZŐK KLUBJA DINOSZAURUSZ-FOSSZÍLIÁKRA VADÁSZIK A GÓBI SIVATAGBAN

Az őskori óriások egykor termékeny élőhelye ma már a bolygó egyik legkietlenebb környezete. A Góbi sivatag könyörtelen – de egy szakértői csapat az INFINITI-vel együtt elfogadta a kihívást.

A profi paleontológusokból, geológusokból és régészekből álló 35 fős csapat olyan fosszíliák felfedezésébe kezdett, amelyek bizonyítják, hogy évezredekkel ezelőtt dinoszauruszok jártak ezen a területen. Az INFINITI összkerékmeghajtásos technológiájával a csapat könnyedén, hatékonyan és magabiztosan vette a legalább 1000 mérföldes távot a könyörtelen mongol sivatagban. Mindez a legújabb műholdas és drónos technológiával kombinálva ősi titkok garmadájának felfedezéséhez vezetett.


"EZEK AZ ÚJ FELFEDEZÉSEK TELJESEN ÁT FOGJÁK ÍRNI A PALEONTOLÓGIAI TÉRKÉPEKET."

Michael Barth, alapító és elnök, a Felfedezők Klubjának hongkongi részlege


ÚJ ÉS IZGALMAS FELFEDEZÉSEK

Az expedíció öt új fosszília-lelőhelyet fedezett fel, valamint potenciális bizonyítékot talált három új dinoszauruszfaj és 250 új fosszília-lelőhely létezésére, többek között egy Velociraptor ősére. Ezek a lenyűgöző leletek hatalmas sikert jelentenek a csapat számára, mivel újraírják a modern paleontológia szabályait.


ÚJRAFORMÁLÓDÓ TÖRTÉNELEM

Roy Chapman Andrews dinoszaurusz-fosszíliákat kutató történelmi felfedezőútjának nyomdokain haladva 100 év elteltével bátran tértünk vissza a Góbi sivatagba új, egyedi kincsek után kutatva. Andrews-hoz hasonlóan mi is a legmodernebb technológiát használtuk a föld alatt rejtőző ősi titkok felfedezéséhez.


"MINDIG VAN VALAMI IZGALMAS A SARKON TÚL – ÉS A VILÁG MÉG MINDIG TELE VAN SARKOKKAL."

Roy Chapman AndrewsTöbbet tudhat meg az expedícióról ebben a lenyűgöző videóban, amelyet Charles Schiele kalandvideós és YouTube-felhasználó készített.


INFINITI QX30 – ÚTON EGY KALANDOS VILÁG FELÉ

Természetesen vannak olyan kalandok, amelyek minden sarkon várnak, a legtávolabbi célpontoktól az otthonunkhoz legközelebbiekig. Bármerre is viszi Önt a rettenthetetlen oldala, teljes mértékben készen állhat rá a tekintélyt parancsoló QX30-nak köszönhetően.

PRECÍZ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A rendkívül reakcióképes, hétsebességes duplakuplungos sebességváltó előre kiválasztja az alacsonyabb vagy a magasabb fokozatot, így a váltás gyors és könnyű. Kihasználhatja a teljes irányítást a dinamikus teljesítményű technológiákkal, tisztában lehet az útviszonyok megváltozásával, és az intelligens összkerékmeghajtásnak köszönhetően mind a négy kereket hajthatja, ha arra éppen szüksége van.